Plaćanje i dostava

Internet trgovina http://ready4haan.hr/ i svi podaci na njoj kao i slike proizvoda, grafički i video elementi su zaštićeni Zakonom o autorskim pravima te iste nije dozvoljeno reproducirati ili koristiti bez prethodnog pismenog odobrenja tvrtke. http://ready4haan.hr/i logotipi su vlasništvo tvrtke RCG Retail & Consulting d.o.o.
Proizvodi na http://ready4haan.hr/ su redovno ažurirani te je jasno naznačeno ukoliko neki od proizvoda nisu raspoloživi.

Ponuđač nudi sljedeće načine plaćanja:

  • plaćanje direktno na žiro račun
  • plaćanje pouzećem DPD-u prilikom dostave;
  • plaćanje putem kreditnih kartica prilikom dostave _DPD-u 

( Visa, Masteracrad, Maestro, Visa Electron, Premium Visa)

  • plaćanje kreditnim karticama do 3 rate _DPD-u

( Visa, Masteracrad, Maestro, Visa Electron, Premium Visa)

Kod narudžbe veće od 200,00 kuna poštarina je besplatna unutar Hrvatske. 

Za narudžbe iz EU primjenjuje se DPD cjenik koji se nalazi na linku https://www.dpd.com/hr/hr/cjenik/

Kupoprodajni ugovor (narudžba) je u elektronskom obliku spremljena kod ponuđača, a kupac pri kupnji automatski zaprimi potvrdu o narudžbi na upisanu elektronsku adresu.


Cijena proizvoda

Sve navedene cijene na http://ready4haan.hr/ sadrže PDV od 25%. Sve cijene na http://ready4haan.hr/ su konačne u odnosu na dan dostavljanja narudžbe kupca. Sve cijene su važeće u slučaju navedenih načina plaćanja pod gore navedenim uvjetima. Cijene proizvoda se mogu mijenjati bez prethodnog obavještenja. Na stranicama  http://ready4haan.hr/ su objavljene redovne cijene koje predstavljaju preporučenu maloprodajnu cijenu ponuđača za određeni proizvod te je navedena cijena jednako dostupna svim korisnicima usluga http://ready4haan.hr/ 

Kupoprodajni ugovor između ponuđača i kupca je sklopljen u onom trenutku kada ponuđač potvrdi narudžbu (kupac primi elektronsku obavijest o statusu potvrđene narudžbe). Od tog trenutka sve cijene kao i ostali uvjeti ponuđača su fiksni te jednako važe za ponuđača i za kupca.

Preporučena cijena je preporučena maloprodajna cijena ponuđača za određeni proizvod.

Internetska cijena je maloprodajna cijena dostupna svim korisnicima internetske trgovine melissahrvatska.com za digitalno napravljene narudžbe.

Izvorna cijena je cijena po kojoj je proizvod bio prvotno u prodaji prije nego je cijena istog proizvoda snižena.

Cijena je nova trajno snižena cijena proizvoda koja stupa na snagu nakon sniženja cijene proizvoda. Trajanje ili valjanost cijene nije izričito ograničena.

Akcijska cijena je cijena koja vrijedi samo ograničeno vrijeme koje je određeno navedenim datumom. Vrijeme trajanja akcije se može produžiti ili skratiti shodno dostupnosti zaliha proizvoda na koje se akcija odnosi.

Ukupna cijena je zbroj svih cijena proizvoda u paketu.

Cijena za paket je povoljnija cijena za sve proizvode u paketu u odnosu na ukupnu cijenu ili zbroj svih cijena pojedinih predmeta.

Cijena bez kupona je navedena originalna cijena proizvoda koja bi se primjenjivala bez aktiviranja tj. primjene vremenski ograničenog kupona sa popustom na mobiastore.com stranici.

Cijena sa kuponom je cijena proizvoda koja bi se primjenjivala nakon aktiviranja tj. primjene kupona sa popustom na melissahrvatska.com stranici.

Dostava

Dostava proizvoda vrši se dostavnom službom DPD. 
Dostavna služba dostavlja ekspresne paketne pošiljke u roku do 10 radna dana od slanja pošiljke. 
Dostava na otoke vrši se nekoliko puta tjedno osim na neka mjesta gdje dostavna služba ne vrši dostavu.

Povrat i zamjena

Slike proizvoda HAAN -trgovine koriste se isključivo u svrhu ilustracije te ne predstavljaju obvezujući prikaz svojstva proizvoda (pakiranje se može razlikovati zbog promjene od strane dobavljača).

Pokazuje li roba pogrešku nakon isporuke kupac ima pravo zahtijevati uklanjanje pogreške zamjenom ili povratom. U slučaju kada zamjena   robe  sa pogreškom nije moguća kupac ima pravo na popust na kupovnu cijenu robe sa pogreškom ili ima pravo na  odustajanje od kupoprodajnog ugovora. Navedena prava kupac može ostvariti i u slučaju da se pogreška na robi pokaže kasnije.


Tvrtka preuzima odgovornost za pogreške na robi koje se pojave u roku od 2 godine od isporuke robe ili prije roka uporabe navedenog na samom pakiranju.

Roba se smatra neispravnom ukoliko nema uobičajene ili opisane karakteristike, ukoliko ne služi namjeni, ukoliko ne ispunjava zakonske regulative ili ukoliko nije isporučena u dogovorenoj količini.

Alergijska reakcija ili povećana osjetljivost na isporučenu robu ne mogu se smatrati robom sa pogreškom.

Pogreška isporučenog poklona i drugih gratis proizvoda poslanih van opsega narudžbe kupca ne smatraju se pogrešnom isporukom ili robom sa pogreškom.

Reklamirana roba šalje se na adresu, RCG RETAIL & CONSULTING d.o.o., Letovanićka 36, 10 000 Zagreb, Hrvatska. Obavezno je navesti opis pogreške na proizvodu te priložiti dokaz kupovine. Tvrtka  će obavijestiti kupca o zaprimanju zahtjeva za reklamaciju, o prihvaćanju ili odbijanju zahtjeva kao i o tijeku reklamacije, a sve putem e-pošte ili telefonski. Odluku o reklamaciji Tvrtka će donijeti bez odlaganja. Procesuiranje reklamacije kao i otklanjanje pogreške na robi biti će izvršeno u roku od 15 dana. U suprotnom kupac ima pravo na odustajanje od kupoprodajnog ugovora.   
U slučaju opravdane reklamacije tvrtka snosi troškove povrata robe.

Pitanja vezana za reklamacije pošaljite na info@rcg.hr  ili nas kontaktirajte putem telefona na +385 98 48 33 33.

Odustajanje

Kod ugovora o kupovini napravljenog putem http://ready4haan.hr/ kupac ima pravo Tvrtki najaviti povrat proizvoda. Kupac obavijest o povratu šalje na elektronsku adresu Tvrtke u roku od  petanest (15) dana i pri tome nije obavezan navesti razlog svoje odluke. Nakon zaprimanja najave o povratu robe od strane kupca Tvrtka će kupcu  poslati upute o povratu robe. Vraćanje zaprimljene robe smatra se obavijesti o odustajanju od kupoprodaje. 

Povrat robe vrši se putem dostavne službe DPD. Roba za povrat se preuzima na adresi kupca.  Kupac je obavezan izvršiti povrat robe u roku od petnaest  (15) dana od slanja obavijesti o povratu robe. Prilikom povrata robe kupac je obavezan priložiti račun i osobne podatke te navesti broj transakcijskog računa na koji Tvrtka može izvršiti povrat novca.
Roba koja se vraća ili reklamira mora biti zapakirana u originalnu ambalažu sa svim popratnim priručnicima, jamstvenim listovima i bez vidljivih znakova uporabe. 

Po prijemu robe Tvrtka će kupcu sukladno sa zakonom izvršiti plaćeni iznos u cijelosti. Kupac snosi neposredni trošak povrata robe. Pošiljke sa otkupninom ne prihvaćamo.

Povrat novca će biti izvršen trideset (30) dana od zaprimanja obavijesti o odustajanju od ugovora tj.  četrnaest ( 14) dana od primitka vraćenih proizvoda. Troškove transakcije prilikom povrata novca pokriva Tvrtka. 

Nema proizvoda u košarici!
0